Forslag til virtuelle turer

Forslag til virtuelle turer

Stint er teambuilding for hele bedriften – uansett nivå!

De ansatte kan sykle, gå, jogge, gjøre yoga eller styrketrening. Alle typer fysisk aktivitet vil bidra til å få dere framover på en virtuell tur. Tren dere Norge på langs, fra kontoret til Galdhøpiggen, eller en egen valgfri tur. Normal varighet på en tur er 3 til 6 uker.

Stint er en aktivitetskampanje som passer for alle uansett utgangspunkt, og viser hva teamet oppnår sammen.

Posted inTur

Moldepanoramaet og Romsdalsalpene

En fantastisk fjelltur som starter på Åfarnes, går gjennom store deler av Romsdalen og over mange av toppene i Moldepanoramaet, før du kommer over fjellene ned til Vestnes.

Posted inTur

Norge på langs

Norge på langs starter ved Lindesnes, går gjennom mange av våre nasjonalparker, blant annet Jotunheimen der Besseggen og Galdhøpiggen bestiges, og fortsetter nord helt til Nordkapp.

Posted inTur

Oslo til Galdhøpiggen

En flott tur som starter på Oslo S, går gjennom Maridalen, over Romeriksåsen, og avslutter i Jotunheimen over Besseggen, Glittertind og til slutt Galdhøpiggen.

Posted inTur

Lag egen tur!

Lag deres egen utfordring! Gå mellom kontorene deres, besøk kunder eller utvalgte steder som betyr noe ekstra for dere. Fyll inn stedene dere vil gå og vi lager en skreddersydd tur for dere.

Alle kan se sin egen helsegevinst og alle aktivitet i appen. Bedriften får også tilgang til en virtuel løsning som viser deres samlet aktivitet. 

Stint er tilgjengelig både som app på Apple og Android samt på web. Velg en tur over og få uforpliktende informasjon om hvordan dere kan komme igang.

Download on the App Store

Se hvordan dere sammen kan skape engasjement på arbeidsplassen Stint sin løsning.

Search this website Type then hit enter to search