Stint

Stint er utviklet av Bergstiger AS. Vår visjon er å bidra til økt fysisk aktivitet i samfunnet. Målet er å kombinere ny teknologi og helserelatert forskning for å inspirere til økt hverdagsmosjon.

Vår ambisjon er spesielt å skape motiverende løsninger for den tredjedelen som i dag beveger seg minst. Statistisk sett vil et menneske som går fra å være fysisk inaktiv til aktiv få en rekke helsegevinster i form av redusert sykdom, økt livskvalitet og økt levealder (https://www.helsedirektoratet.no/rapporter/positive-helseeffekter-av-fysisk-aktivitet/).

Bergstiger skal bidra til økt folkehelse gjennom å tilrettelegge for aktivitet, engasjere og bevisstgjøre, og redusere dørstokkmila. Stint, virtuelle og interaktive turer for bedrifter, er vårt første produkt. I tillegg jobber vi med to andre produkt, Stint Race og Stint Go som du kan lese mer om under.

I Bergstiger er vi fire ansatte og våre kontor ligger på Åndalsnes. Ta gjerne kontakt med oss her.

Se mer om hva Stint er:

Her kan du registrere deg for å motta vårt nyhetsbrev:

STINT

Stint er virtuelle turer for bedrifter. Du kan sykle, gå, jogge, gjøre yoga eller styrketrening. Alle typer fysisk aktivitet vil bidra til å få dere framover.

Underveis får dere ta veivalg for hvor ferden går. Du får daglig forslag til hverdagsmosjon, kan se hvordan dere ligger an i forhold til Helsedirektoratet sin anbefaling om fysisk aktivitet, og får se samfunnsgevinsten deres aktivitet statistisk sett bidrar med.

Normal varighet på en tur er 3 til 6 uker.
Stint viser hva teamet kan oppnå sammen når all innsats går mot et felles mål.

Vi tilpasser turen etter aktivitetsnivå og ønsket konsept, og hjelper dere i gang. Vårt mål er å bidra til økt hverdagsmosjon, og vi vil gjerne ha dere med.

Stint Race

Stint Race er en framtidsrettet konkurranseform. Det kan også være en løsning for konkurranser som sliter med oppmøte eller mannskap til å kunne gjennomføre.

Her kan man legge opp en løype i Strava eller via andre apper. Deretter kan deltakerne selv velge å gjennomføre distansen innenfor et gitt tidsintervall. En slipper å tenke på startnummer og tidtaking, og resultatliste kommer automatisk på Stint Race nettsiden.

Vi profilerer også konkurransen for deg i sosiale medier. Funksjonalitet for flerdagersritt og flere strekninger gir også spennende nye muligheter. Kanskje en ny konkurransetype for de som sliter med tidsklemma, alltid jobber når det skjer saker og ting eller sitter med barnestellet når startskuddet går. Ta kontakt for å bidra i pilotfasen av Stint Race-konkurranser!

Stint GO

Stint Go er en app for iOS/Android som lar mennesker opprette treningsøkter i sitt eget nærmiljø og lar andre delta på disse treningsøktene. På denne måten kan man oppdage hittil upløyd mark hva gjelder turer og treningsformer, og samtidig ha muligheten til å stifte bekjentskap med sambygdinger med felles interesser man tidligere ikke visste om.

Vår treningsguru-bot Stina lærer stadig mer om treningens univers og anbefaler felles treningsøkter med jevnbyrdige mosjonister. Ta kontakt om du ønsker å bidra i pilotfasen av Stint Go!